Kinderfeestjes

Kinderfeestjes in soorten en maten! Je eigen tovermuziekdoos maken! Heksentoeren! Kijk bij het reserveringsformulier voor de mogelijkheden.

Voor reserveringen kunt u in het naseizoen contact opnemen via info@heksenwaag.nl

Reserveer nu bij de Heksenwaag

1. Heksenknuffel. Leeftijd 4-9 jaar. Zelf een heksenknuffel maken. Kosten: 7 kinderen en 1 volwassene € 114,50. (Elk kind meer €11,50, extra volwassene normaal tarief.)

2. Toverspiegel. leeftijd 5-10 jaar. Zelf een toverspiegel maken Kosten: 7 kinderen en 1 volwassene € 89,50 (elk kind meer € 8,95, extra volwassene normaal tarief).

3. Tovermuziekdoos. Leeftijd 5-12 jaar. Zelf een tovermuziekdoos maken voor spannende gebeurtenissen. Kosten: 7 kinderen en 1 volwassene € 114,50 (elk kind meer € 11,50, extra volwassene normaal tarief)

4. Heksenkring. Leeftijd 7-13 jaar. Zelf een magische cirkel maken voor spannende gebeurtenissen. Kosten: 7 kinderen en 1 volwassene € 114,50 (elk kind meer € 11,50, extra volwassene normaal tarief)

5. Heksentoeren. Dubbel hard aan je heksentoeren werken in twee musea. Kosten: 7 kinderen en 1 volwassene, € 145,00 (elk kind meer € 14,50, extra volwassene normaal tarief)

6. Betoverende Heksenmadelief.Dubbel hard heksen werk. Dit arrangement vindt plaats in museum de Heksenwaag en bij de Groene Tovenaar. Kosten: 7 kinderen en 1 volwassene, € 225,00 (elk kind meer € 22,50, extra volwassene normaal tarief)

De kosten voor de feestjes zijn inclusief materiaal, certificaet van weghinghe, verjaardagskroon, toverbuideltje met snoepjes. Zo ziet iedereen wie de jarige is. Natuurlijk ontvangt iedereen na weging op de eeuwenoude weegschaal het certificaat van weginghe. Voor de jarige is er een speciaal verjaardagscertificaat.

Feestje 1. Zelf een echte lieve heksenknuffel maken. Nee, geen enge heks die toveren kan maar een liefje die met je mee gaat als je gaat slapen. En wil je dan nog toveren in je dromen? Dan gaat je knuffel mee!

Feestje 2. De kinderen krijgen uitgelegd hoe de heks een toverspiegel maakt en hoe ze daarmee kan toveren. Natuurlijk blijft dit geheim. Op de zolder van het museum maken ze een echte toverspiegel die ze zelf versieren. Met een echte toverspreuk erbij wordt het wegen van de heks, ridder of prinses een echt avontuur.

Feestje 3. Het is tijd voor een toverdoos met muziek. De kinderen maken zelf de muziekdoos: ze maken het mechaniek in de houten doos en versieren deze met zelf bedachte tekens en tekeningen. En natuurlijk ontbreekt de toverspreuk niet. Wanneer de toverdoos eenmaal speelt gebeuren er altijd bijzondere dingen! Ontdek het zelf maar!

Feestje 4. Heksen dansen de Heksendans bij volle maan! Maar zonder de magische cirkel lukt dat niet.
De kinderen maken zelf een magische cirkel van prachtige stenen waarmee ze op elk heksenfeest kunnen dansen. Voeg de toverspreuk toe en hopla..welke dans? Dat weet alleen de heks!

Feestje 5. Bij dit feestje moet je dubbel hard aan je heksentoeren werken. Dit arrangement vindt plaats in museum de Heksenwaag en Touwmuseum de Baanschuur. De kinderen starten in de Heksenwaag met de ‘Heksenwaag-dans’. Dan is het tijd voor een toverdoos met muziek. De kinderen maken de muziekdoos zelf: ze maken het mechaniek in de houten doos en versieren deze met zelf bedachte tekens en tekeningen. En natuurlijk ontbreekt de toverspreuk niet. Wanneer de toverdoos eenmaal speelt gebeuren er altijd bijzondere dingen! Ontdek het zelf maar! Maar dan zijn we nog niet klaar met die heksen. De extra heksentoeren maak je af in het Touwmuseum waar je een echt heksentouw gaat draaien!

Feestje 6. De kinderen starten in de Heksenwaag met de ‘Heksenwaag-dans’. Dan is het tijd voor een toverdoos met muziek. De kinderen maken de muziekdoos zelf: ze maken het mechaniek in de houten doos en versieren deze met zelf bedachte tekens en tekeningen. En natuurlijk ontbreekt de toverspreuk niet. Wanneer de toverdoos eenmaal speelt gebeuren er altijd bijzondere dingen! Ontdek het zelf maar! Maar dan zijn we nog niet klaar met die heksen. Het extra heksenwerk maak je af bij de Groene Tovenaar waar je als heks in een zee van bloemen helemaal gelukkig wordt.